Readers’ Blog

Meticulous Rail Technician Excels in Flaw Detection of Trains

Viewed 803 times 2018-12-11 15:00 |System category:News

李磊在作品[chineserailways]

 

雷力,在高速列车段探伤组组长  中国铁路 成都集团有限公司,赢得了众多荣誉称号。


雷开始在探伤列车工作于1990年。


她知之甚少工艺在第一,但她很勤劳,勤奋学习。她从那以后发现了许多重大的裂纹缺陷。


雷是献给她的工作。她经常创新,并与她长期的实践过程中探伤的新方法上来。


她发明了一种先进的探头,它完全满足生产需要。


2010年,雷开始了高速列车的工作。然后,她获得的探伤的d-系列高速列车的第一个证书在她的公司。


雷了解自动探伤白天和黑夜的计算机分析。她总结了d系列高速列车的特点和缺陷检测的规则,实现了无故障运行。


“探伤的每一步都是至关重要的重要,并需要天衣无缝,任何疏忽都可能造成事故,”雷说。


蕾和她的同伴组织了技术技能工作室和劳模在2014年的创新工作室。


在过去的四年里,他们已经完成了三个技术创新项目,创造了27项的发明,它解决了许多现场技术难题,大大提高了列车的维护效率。


雷还教新手耐心地在现场,并强调实践。在过去的四年中,近100名学徒由雷教,赢得了公司的各种技术竞赛。


雷的出色表现,并在探伤高速列车的贡献已得到各级认可组织和许多铁路工人追捧。


她当选为四川省第九届,十届省党代会代表团的一部分,并赢得了技术专家,优秀的工匠铁路和全国劳动模范称号。

 

李磊在作品[chineserailways]

李磊在作品[chineserailways]

雷教新手。[chineserailways]

 

(来源:chineserailways /译者和编辑  中国的女性


http://www.womenofchina.cn/womenofchina/html1/people/everyday/1811/7793-1.htm


(Opinions of the writer in this blog don't represent those of China Daily.)


Passing

Eggs

Flowers

Shake hands

Ray
Like 0 Share
8.03K

Report

Comment (0 comments)

facelist doodle Doodle board

You need to login to comment Login | register


Women_of_China

Official English version website of the All-China Women's Federation. http://www.womenofchina.cn

Album

Recent comments

Star blogger

Anming

4124

views

Maierwei

2603

views

财神

4580

views

Most Viewed

Most commented

BACK TO THE TOP
Contact us:Tel: (86)010-84883548, Email: blog@chinadaily.com.cn
Blog announcement:| We reserve the right, and you authorize us, to use content, including words, photos and videos, which you provide to our blog
platform, for non-profit purposes on China Daily media, comprising newspaper, website, iPad and other social media accounts.